Kesätyöhaastattelu tapahtui videoyhteydellä, joka oli minulle ihan uusia kokemus. Haastattelu oli lyhyt ja eikä jännittänyt. Ilmoituksen kesätyöstäni sain sähköpostiin johon tuli kaikki tarvittava tieto, tämäkin oli minulle uutta. 


Ensimäisellä viikko oli iltavuoroja, koska kahvio oli vain osan päivästä auki. viikossa opin kassan käyttöä, asiaksaspalvelua, talon tapoja, siivoilua ja leipomista. Toisella viikolla sain olla jopa hetken yksin töissä ja asiakkaita rupesi käymään enemmän päiväpäivältä. Pääsin leipomaan enemmän suolaista ja makeaa. Työpaikalla on ollut todella rento meininki ja työkavereiden kanssa juttua on riittänyt. Toivoisin, että saisin tehdä viikonloppu / tuntitöitä jatkossakin tässä porukassa. 


Kiitos kesätyöpaikasta ja mukavaa kesää!
Terveisin Venla Koponen  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s